sinnicherhofgroter.jpg (6852 bytes)

Tegenover het middeleeuwse abdijkasteel Sinnich, aan de rand van een rijk hellingbos en het schilderachtige grensdorp Teuven, ligt "Sinnicherhof". Teuven ligt in het Gulpdal en de bossen van Beusael en Gieveld. Deze vormen één geheel met het Bovenste en Onderste Bose van Epen en Slenaken.

Voor de natuurliefhebber, de wandelaar en de sportieve fietser een paradijselijk oord. Gelegen ten oosten van de Voerstreek is dit Landhuis de ideale springplank voor wie de wijdere omgeving wil gaan verkennen. Zowel grote cultuursteden als Maastricht, Luik en Aken, als uitgestrekte natuurgebieden de Ardennen en de Hoge Venen liggen vlakbij. De kastelenroute brengt U langs de kastelen Ossinnich, Sinnich, Hof de De Dreack (met restaurant), Beusdal enz.


Dit riant vakantieverblijf ondergebracht in de monumentale boerderij, bestaat uit appartementen met meerdere slaapkamers, zitkamer met kleuren-TV en radio. Badkamer met ligbad of douche, wastafel en toilet, CV en volledig ingerichte keuken. Ieder huisje heeft zijn unieke charme met eigen terras en eigen tuin.

Recent gerenoveerd, voldoen zij aan alle voorwaarden om een uitstekende vakantie te hebben. De Sinnicherhof is bijzonder geschikt voor kinderen, met zandbak en speeltoestellen, een grote tuin die men als sport- of speelweide mag gebruiken. Ook is er een Jeu de boulesbaan aanwezig. De Sinnicherhof is voorzien van een ruime parkeerplaats. Door de rustige ligging is er weinig verkeer.

Het ideaal vakantieoord voor familiereunies en vriendegroepen.

Als u de voorkeur geeft aan rust en privacy, dan voelt u zich thuis in de Sinnicherhof, in combinatie met gerenoveerde watermolenhoeve "De Model van Medael". Wandelen, fietsen of maintainbiken of zomaar heerlijk luieren op uw terras of op de zonneweide….. is allemaal mogelijk in deze fantastische omgeving. Via de nabij gelegen Mergellandroute kunt U o.a. naar het suptropisch zwembad in Gulpen.

 

Inlichtingen bij:

Fam. Schreurs-Halleux
Ulvend 1 6255 NA  Noorbeek
tel. 043 - 457 1250
fax. 043 - 457 2684

 

Terug naar hoofdpagina

 

copyright ID+D
November, 2002